Για Τεχνίτες - Μάστορες | Παρουσίαση Υπηρεσιών - Texnites24.gr
no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ TEXNITES24.

line_bg

Όλη η ομάδα του  TEXNITES24 έχει το πάθος και την όρεξη να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μέσα από τις δικές σας ανάγκες εξελισσόμαστε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς. Σκοπός μας είναι να χτιστεί μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, αφού οι ευχαριστημένοι επαγγελματίες εξασφαλίζουν χαρούμενους πελάτες.

Ανακαίνιση, Επισκευές Βλαβών, Κατασκευές Texnites 24

Το Texnites24 υποστηρίζει 111 υπηρεσίες για το σπίτι το γραφείο και το κατάστημα. Δείτε τις εδώ.

Προϊόντα | Πρόσφορες | Επαγγελματικός κατάλογος | Blog | Μεταχειρισμένα | Ρώτα των Ειδικό| Πάρε πρόσφορες |

SPITI-ETOIMOhhfghj-Recovered
no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

line_bg

Βασική λειτουργία του TEXNITES24 είναι η έρευνα αγοράς για υπηρεσίες που αφορούν τεχνικά επαγγέλματα. Συνεπώς μπορείτε, να στείλετε τις προσφορές σας σε άτομα που αναζητούν τις υπηρεσίες σας. Μια φόρμα θα σας βοηθήσει εύκολα και γρήγορα να αναπτύξετε τις προσφορές σας. Σας ενημερώνουμε ότι στο ΤΕΧΝΙΤΕS24 δεν λαμβάνουμε προμήθεια επί των εργασιών ή των προσφορών που δίνετε.

Δείτε μια σύντομη περιγραφή για το πως δουλεύει το "ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ

line_bg

Στο TEXNITES24 προσφέρουμε, το δικό σας χώρο προβολής της εταιρείας σας και δικό σας χώρο για να τη διαχειρίζεστε. Αυτό σας προσφέρει ευελιξία καθώς μπορείτε να διαμορφώνετε το ιστορικό σας, τα στοιχειά σας, να αλλάζετε φωτογραφίες, να παρακολουθείτε τις προσφορές σας, τα κείμενα σας, τις υπηρεσίες σας, τις προσφορές σας, τα άρθρα σας, τις δουλείες σας κτλ.

Δείτε μια demo παρουσίασης ενός επαγγελματικού προφίλ

Αποτέλεσμα εικόνας για texnites

no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

line_bg

Ορίστε το δικό σας επαγγελματικό ωράριο εργασίας (24ώρες το 24ωρο, 7ημέρες την εβδομάδα). Με αλλά λόγια, σας δίνεται η δυνατότητα να διευρύνεται το ωράριο εργασίας σας και παράλληλα, να δηλώσετε την πρόθεση σας να καλύψετε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη που μπορεί να παρουσιαστεί. Το TEXNITES24 δεν σας επιβαρύνει με πρόσθετο κόστος για να αποκτήσετε την υπηρεσία αυτή.

Η διαθεσιμότητα των επαγγελματιών παρουσιάζετε με ειδική ένδειξη (πράσινο Live24) στον επαγγελματικό κατάλογο.

productcoppon
no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

line_bg

Στο TEXNITES24μπορείτε να δημιουργήσετε τις δίκες προσφορές για προϊόντα ή υπηρεσίες και να τις προωθήσετε στα μελή μας. Μια φόρμα που μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τις ετοιμάσετε. Δεν έχετε όριο στον αριθμό των προσφορών που μπορείτε να προωθήσετε. Δεν περνούμε προμήθεια για τις προσφορές που προωθείτε.

no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤAΛΟΓΟ ΤΟΥ TEXNITES24

line_bg

Προβληθείτε στο κατάλογο του TEXNITES24 . Έτσι δίνετε την δυνατότητα στα μελή μας άλλα και μέσα από τις μηχανές αναζήτησης ( Google, Yahoo κτλ. ) να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται κοντά στην έδρα σας.

blog-texnites24
no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ.

line_bg

Μπορείτε να δημοσιεύετε και να προβάλλετε προτάσεις, καινοτομίες, τεχνικές μέσω του site. Έτσι, τα κείμενα σας θα εμφανίζονται στο προφίλ σας, στους φίλους της σελίδας στο Facebook και Twitter άλλα θα μπορούν να βρεθούν και μεσώ των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo κτλ).

no-image

T E X N I T E S 2 4 

ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

KATOIGORIES_0002_Group-9

ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Η ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

Όσο και αν στοιχίζει η εργασία, όσες εργασίες και αν κερδίσετε μέσα από το site texnites24 δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί κανένα ίδιος προμήθειας. Εμείς κερδίζουμε από εσάς εάν κάνετε σωστά την δουλειάς σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

KATOIGORIES_0002_Website-Display-Group

ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Πολλοί άνθρωποι πολλές φορές δεν γνωρίζουν το φάσμα των υπηρεσιών που είναι σε θέση να τους προσφέρει ένας επαγγελματίας. Για αυτό έχουμε δημιουργήσει αυτοματισμούς αλλά και ελεγκτικούς μηχανισμούς, ώστε το κάθε αίτημα να φτάνει στους αρμοδίους επαγγελματίες.

KATOIGORIES_0006_Rader

ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.

Δεν σας θέτουμε γεωγραφικούς περιορισμούς. Με λίγα λόγια, μπορείτε να λαμβάνεται αιτήματα μέσα στα όρια που εσείς θα ορίζεται.

KOYMPARAS

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αυξήστε το πελατολόγιο σας αφού νέοι (και πραγματικοι) πελάτες μαθαίνουν την εταιρεία σας και τις υπηρεσίες σας. Συνεπώς κερδίζετε χρήμα από την προβολή της επιχείρηση σας και χρόνο στην αναζήτηση των υποψήφιων πελατών σας.

Τεχνητές Μάστορες online. Τεχνίτες Μάστορες texnites24.gr

O Τεχνίτες Μάστορες και οι κατάλληλοι τεχνικοί που ψάχνετε για την εργασία που απαιτεί το σπίτι ή η επιχείρησή σας βρίσκονται on line στην ιστοσελίδα μας. Ανακαλύψτε Τεχνίτες Μάστορες Μόλις δημοσιεύσετε την αγγελία σας, εμείς θα την εγκρίνουμε Τεχνητές Μάστορες Επειδή ο πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι μόνο να Τεχνίτες Μάστορες βρείτε άμεσα τεχνίτη αλλά … Μόλις αποφασίσετε την καταλληλότερη για εσάς επικοινωνείτε με τον μάστορα,
ΒΡΕΣ ΤΟYS Τεχνίτες Μάστορες ΣΟΥ Ηλεκτρολόγοι Αθήνα Ηλεκτρονικός κατάλογος Ηλεκτρολόγων, τεχνιτών, επαγγελματιών στην ΑΘΗΝΑ και ΑΤΤΙΚΗ. Ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων Τεχνητές Μάστορες, ηλεκτρολόγοι για Ο καλύτερος κλειδαράς, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος ή Αναζητήστε τον ιδανικό κλειδαρά, υδραυλικό, ηλεκτρολόγο ή Τεχνίτες Μάστορες για … με βάση τα δικά σου κριτήρια τον τεχνίτη ή τον μάστορα την ώρα που τον χρειάζεσαι Mastoras Τεχνίτες Μάστορες Η τεχνική σας υποστήριξη Τεχνίτες Μάστορες| Τεχνική Υποστήριξη Στον κατάλογο του Mastoras Τεχνίτες Μάστορες μπορείτε να βρείτε Τεχνητές Μάστορες όλων των ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Από υδραυλικούς, Ψάχνεις για τεχνίτη? ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ | ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Σε Χαμηλές Τιμές, ολοι οι Τεχνίτες Μάστορες. Χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης. “Μαστόροι” αποκαλούνταν τα παλαιότερα χρόνια όλοι οι Τεχνίτες Μάστορες, άσχετα από την ειδίκευσή τους Επιδιορθώσεις – Μάστορες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης Βοηθός Μαστορα – Χαμαλης. Γεια σας προσφερω βοηθεια σε Επαγγελματιες Τεχνίτες Μάστορες σε πολυ χαμηλες τιμές σε που εχουν αναγκη ενα χερι βοηθειας σε Μάστορες και Μερεμέτια Οικοδομικες εργασιες απο Ελληνες Τεχνίτες Μάστορες σε τιμες κρισης! Πετρες, πλακακια, μονωσεις,τζακια,μαρμαρα Τεχνίτες Μάστορες Κατασκευές, Επισκευές, Τεχνικοί, Τεχνίτες, Μάστορες Κατασκευές, Επισκευές, Τεχνικοί, Τεχνίτες, Μάστορες. Τεχνίτες Μάστορες Επιδιορθώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών • Τεχνίτες Μάστορες

SIMPLE ΜΕΛΟΣ

Δωρεάν

Στην πρόσφορα συμπεριλαμβάνετε

Δικό σας χώρο προβολής επιχείρησης σας  με δίκη σας διαχείριση.

Κατάλογο

24ωρη  υποστήριξη από το TEXNITES24

PREMIUM ΜΕΛΟΣ

69.00€

 85€ με ΦΠΑ / 1 χρόνο

Με 0.23€ την ήμερα 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε

Αποστολή προσφορών (απεριόριστες)

Texnites24live (διαθεσιμότητα για εργασία σε πραγματικό χρόνο)

Δημιουργία μαζικών προσφορών ( Απεριόριστες)

Δημιουργία άρθρων (απεριόριστα)

Δικό σας χώρο προβολής επιχείρησης σας  με δίκη σας διαχείριση.

Κατάλογο (με προτεραιότητα εμφάνισης)

24ωρη  υποστήριξη από το TEXNITES24

Texnites24

Διαφημιστείτε στο Texnites24

Το Texnites24 έχει συγκεκριμένη θεματολογία και οι επισκέπτες του ξέρουν τι ψάχνουν. Με αυτό το τρόπο η διαφήμιση σας στο Τexnites24 αποκτά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Βρείτε μας στα sosial media

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

Προϊόντα | Πρόσφορες | Επαγγελματικός κατάλογος | Blog | Μεταχειρισμένα | Ρώτα των Ειδικό| Πάρε πρόσφορες |

↓

Facebook

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων