πωσ λειτ - Texnites24.gr

Βρείτε τις προσωπικές προσφορές με το «Πάρε προσφορά»

Η βασική λειτουργιά στο TEXNITES24 αποτελεί η ερευνά αγοράς για  εργασίες ή επισκευές που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι το γραφείο ή το κατάστημα. Η διαδικασία ξεκινά από την επιλογή ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που θα βρείτε στο κύριο MENU. Από εκεί θα βρείτε τρεις διαφορετικούς τρόπους για την δημιουργία του αιτήματος σας.

Πως λειτουργεί το «Πάρε προσφορά».

Επιλέξτε τον τρόπο δημιουργίας της προσφορά σας.

Στο κύριο μενού, στην επιλογή «Πάρε προσφορά» μπορείτε να βρείτε 3 τρόπους δημιουργίας του αιτήματος εργασίας.

Το Εικονικό Σπίτι: μια εικονική πλατφόρμα θα σας βοηθήσει γρήγορα και εύκολα να βρείτε το αίτημα που σας.

Το Αίτημα Express: Εάν βιάζεστε και δεν έχετε πολύ χρόνο για ψάξιμο τότε συμπληρώστε την φόρμα και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Όλες οι υπηρεσίες: Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας και επιλέξτε την κατηγορία που σχετίζετε με το αίτημα σας.

Αίτημα off-line:Για άτομα που δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμενα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ή όταν το αίτημα εργασίας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Τηλεφωνικό αίτημα:Ασφαλώς μπορειτε να μας καλέσετε στο 210.66.19.897 και να μας γνωστοποιήσετε το αίτημα σας

Επιλέξτε την υπηρεσία που σχετίζετε με το αίτημα σας.

Μετά από την επιλογή  του τρόπου θα ακολουθήσει η εύρεση της υπηρεσίας που σχετίζετε με το αίτημα σας. Στη συνεχεία θα σας παρουσιαστεί μια φόρμα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε γρήγορα, εύκολα και με σαφήνεια αίτημα σας . Η περιγραφή, ο χρόνος, ο τόπος πραγματοποίησης των εργασιών κτλ, είναι μερικά από τα στοιχειά που θα σας ζητηθούν. Αν δεν διαθέτετε κάποια στοιχεία μπορείτε να επανέλθετε όποτε θέλετε και να τα συμπληρώσετε.

Διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά την αποστολή του αιτήματος σας

Οταν θα εχετε ολοκληρώσει την συμπληρώση της φόρμα, θα αποστέλλει άμεσα στους επαγγελματίες που αυτοί με την σειράς τους θα μελετήσουν το αίτημα σας. Εντός του χρονικού διαστήματος που εσείς θα έχε τε ορίσει θα λαμβάνετε προσφορές που θα αναφέρουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εργασιών, το χρόνο υλοποίηση του έργου, όπως επίσης και της μεθοδολογία των εργασιών.

Συγκρίνετε και επιλέξτε

Το μόνο που μένει είναι να μελετήσετε τις προσφορές να συγκρίνετε τα οικονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Επίσης μπορείτε να δείτε το προφίλ των επαγγελματιών όπως επίσης και να επικοινωνήσετε μαζί τους για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Πραγματοποιήστε τις εργασίες σας

Σε περίπτωση που θεωρείται ότι κάποια προσφορά είναι συμφέρουσα για εσάς, τότε έρχεστε άμεσα σε επαφή με τον επαγγελματία και ρυθμίζεται τις λεπτομέρειες για τις εργασίες. Όλοι οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες δεσμεύονται με τις γραπτές δηλώσεις τους και είναι πρόθυμοι να καλύψουν οποιαδήποτε απορία σας.

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε περισσότερο τα αιτήματα σας

↓

Facebook

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων