πως δουλευει. - Texnites24.gr
Τι είναι το ''Πάρε Προσφορά'' στο TEXNITES24

Η βασική λειτουργιά στο TEXNITES24 αποτελεί η ερευνά αγοράς για  εργασίες ή επισκευές που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι το γραφείο ή το κατάστημα. Η διαδικασία ξεκινά από την επιλογή ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που θα βρείτε στο κύριο MENU. Από εκεί θα βρείτε τρεις διαφορετικούς τρόπους για την δημιουργία του αιτήματος σας.

Ανακαίνιση, Επισκευές Βλαβών, Κατασκευές Texnites 24
Πως λειτουργεί το Πάρε Προσφορά στο TEXNITES24

Βημα 1. Συμπληρώστε την φόρμα

Μετά από την επιλογή της υπηρεσίας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα. Η φόρμα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε γρήγορα, εύκολα και με σαφήνεια αίτημα σας . Η περιγραφή, ο χρόνος, ο τόπος πραγματοποίησης των εργασιών κτλ, είναι μερικά από τα στοιχειά που θα σας ζητηθούν. Αν δεν διαθέτετε κάποια στοιχεία μπορείτε να επανέλθετε όποτε θέλετε και να τα συμπληρώσετε. Οταν θα εχετε ολοκληρώσει την συμπληρώση της φόρμα, θα αποστέλλει άμεσα στους επαγγελματίες που αυτοί με την σειράς τους  θα μελετήσουν το αίτημα σας

Βημα 2. Λήψη προσφορών

Εντός του χρονικού διαστήματος που εσείς θα έχε τε ορίσει θα λαμβάνετε προσφορές που θα αναφέρουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εργασιών, το χρόνο υλοποίηση του έργου, όπως επίσης και της μεθοδολογία τον εργασιών. Συνεπώς το μόνο που μένει είναι να μελετήσετε τις προσφορές να συγκρίνετε τα οικονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Επίσης μπορείτε να δείτε το προφίλ των επαγγελματιών όπως επίσης και να επικοινωνήσετε μαζί τους για περαιτέρω διευκρινίσεις.

 
Βήμα 3.Συγκρίνετε και επιλέξτε

Σε περίπτωση που θεωρείται ότι κάποια προσφορά είναι συμφέρουσα για εσάς, τότε έρχεστε άμεσα σε επαφή με τον επαγγελματία και ρυθμίζεται τις λεπτομέρειες για τις εργασίες. Όλοι οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες δεσμεύονται με τις γραπτές δηλώσεις τους και είναι πρόθυμοι να καλύψουν οποιαδήποτε απορία σας. Τέλος, σε περίπτωση που θα επιλέξετε κάποιον επαγγελματία και μετά το περάς των εργασιών θα σας δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσετε την ποιότητα των εργασιών σε όλη την διάρκεια τους.

ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Τι θα φτιάξουμε σήμερα;

Χρησιμοποιήστε την μηχανή αναζήτησης. Γράψτε την υπηρεσία, τον επαγγελματία , την συσκευή ή το αντικείμενο της υπηρεσίας που αναζητάτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε και greeklish. Tips: χρησιμοποιήστε τα 4 πρώτα γράμματα της λέξης.

Είστε σίγουροι για το κόστος των εργασιών που θέλετε να πραγματοποιήσετε;

Ξεκινήστε και πάρτε την δική σας προσωπική πρόσφορα. Δεν είναι δεσμευτικό και το κυριότερο … είναι δωρεάν.

↓

Facebook

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων